Advertisement

Kozan Kalesi Yangın : Kızılay, yangın bölgesinde vatandaşın yanında - Adana ... - Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi kale arkası mevkiinde bilinmeyen bir nedenle.

Kozan Kalesi Yangın : Kızılay, yangın bölgesinde vatandaşın yanında - Adana ... - Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi kale arkası mevkiinde bilinmeyen bir nedenle.. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Kozan kalesi nde korkutan yangin, adana kozanda çıkan orman yangınında 6 köy tahliye edildi, adana kozanda yangın tamamen kontrol altında, tarihi kozan kalesi nde orman yangını, kozan. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan.

ADANA Kozan'daki orman yangını söndürüldü | Haberler.com ...
ADANA Kozan'daki orman yangını söndürüldü | Haberler.com ... from foto.haberler.com
Kozan'da makilik alanda çıkan yangında, yaklaşık 6 hektarlık alan yandı. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. .kalesi̇nde yangin kozan ilçemizde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi.

Adana'nın kozan i̇lçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde zeytinlik alanda orman yangını çıktı.

Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Yangın, akşam saat 22.30 sularında kozan kalesi manastır piknik alanı civarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan. Adana'nın kozan i̇lçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı.

Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Otağ tv 2.875 views1 year ago. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet.

Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangını - Tele1
Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangını - Tele1 from tele1.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş. Ormanlık ve yerleşim alana yakın noktada çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri karadan. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan.

Kozan kalesi alev alev yandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet. .kalesi̇nde yangin kozan ilçemizde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Koza tv 830 views3 year ago.

Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet. Yangın, akşam saat 22.30 sularında kozan kalesi manastır piknik alanı civarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı. Hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı.

Son dakika haberleri! ADANA Kozan'da, aynı bölgede yine ...
Son dakika haberleri! ADANA Kozan'da, aynı bölgede yine ... from foto.haberler.com
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın arazözü, itfaiye ekibi, polis ve her ihtimale karşı 1 adet. Adana'nın kozan i̇lçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere, adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir.

Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü.

Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Otağ tv 2.875 views1 year ago. Edinilen bilgiye göre yangın akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda sebebi. Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Edindiğimiz bilgiye göre i̇lçemiz kozan da bulunan kozan kalesi kale ardı diye bilinen yerde bilinmeyen bir. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi. Kozan kalesi alev alev yandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan. Tarihi kozan kalesi'nin eteklerindeki zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ormanlık ve yerleşim alana yakın noktada çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri karadan.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk kozan yangın. Yangın, akşam saat 22.30 sularında kozan kalesi manastır piknik alanı civarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı.

Posting Komentar

0 Komentar