Advertisement

Εύβοια Φωτιά - Εύβοια: Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλιβέρι / Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια.

Εύβοια Φωτιά - Εύβοια: Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλιβέρι / Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια.. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια.

Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Πτήση προς Γερμανία «βλέπει» από πολύ ...
Φωτιά στην Εύβοια: Πτήση προς Γερμανία «βλέπει» από πολύ ... from www.newsit.gr
Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια:

Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια:

Εύβοια: Έβαλαν φωτιά σε υπό κατάληψη ΕΠΑΛ (VIDEO) GRTimes.gr
Εύβοια: Έβαλαν φωτιά σε υπό κατάληψη ΕΠΑΛ (VIDEO) GRTimes.gr from www.grtimes.gr
Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Φωτιά Εύβοια: Πρώτες βοήθειες από τους Σαμαρείτες του ...
Φωτιά Εύβοια: Πρώτες βοήθειες από τους Σαμαρείτες του ... from nb.bbend.net
Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου.

Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.

Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη:

Posting Komentar

0 Komentar